Szállás Balatonfűzfő, szállásfoglalás, programok, látnivalók egy helyen.

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Magyarország » Veszprém megye » Balatonfűzfő  

Paintball a Balaton partján

  • Paintball a Balaton partján, Balatonfűzfő

Balatonfűzfőn, 2 helyszínen várunk szeretettel titeket!

A játékot ajánljuk diákoknak, baráti társaságoknak, céges csoportoknak. Egy jó szülinap vagy éppen legény, vagy leánybúcsú helyszínének. Remek lehetőséget biztosít ahhoz, hogy a csapat összekovácsolódjon. Paintball a legmegfelelőbb eszköz arra, hogy a csapattá alakulás szinte észrevétlenül, egy fantasztikusan izgalmas játék keretében történjen meg.

Balatonfűzfőn, 2 helyszínen várjuk szeretettel a játszani vágyó vendégeinket. Az első a Balatoni Szabadidőparkban lévő, Bob melletti pálya:, fapalánkos,ligetes-fás, könnyű megközelíthetőségű, akár 2 főtől 35-40 főig játszható pályák. A másik a Hegyi pálya:, ami Fűzfő másik oldalán, erdős, romos épülettel, hosszabb játékra alkalmas, minimum 10-15 fő, vagy az feletti létszámhoz. A pályára bejelentkezés szükséges. Pályáink szabadtériek, +8 fok feletti hőmérséklettől működnek.

FONTOS! Turisztikai tartalmat mindenki szabadon regisztrálhat, melyről az adatok között megadott e-mail cím tulajdonosát automatikusan értesítjük. A fenti adatok valódiságát a feltüntetett e-mail cím (info@maximpaintball.hu) tulajdonosa eddig még nem igazolta vissza!

Ha Ön a fenti tartalom kapcsolattartója, kérjük kattintson ide!

Értékelések  Írjon értékelést

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben